Der er pt. 4 bibelkredse/bibelstudiegrupper i Aroskirken, som mødes ca. hver anden uge, nogle om onsdagen og andre om torsdagen.

De enkelte kredse vælger selv, hvordan man vil arbejde i bibelkredsen, men man beskæftiger sig med Guds Ord og beder sammen. Dette fællesskab er også et sted, hvor der er mulighed for at dele hverdagens problemer, tvivl og glæder.

Nogle kredse bruger søndagens tekst som udgangspunkt. Der er også nogle, som spiser sammen inden bibelkredsen. Én af dem har børnemøde hver anden gang og bibelstudie + aktiviteter for børn hver anden gang. En af dem bruger at høre en kort net-baseret tekst gennemgang som udgangspunkt for snakken.

Til hver gruppe er der knyttet en eller et par missionærer, som arbejder i Peru, Etiopien, Tanzania eller Cambodia.

Hvis man har ønske om at komme med i en bibelkreds kan man henvende sig til Søren Stidsen (stidsens@gmail.com) eller undertegnede

Flemming Hansen (fh@aroskirken.dk)