Aroskirken er som en del af Luthersk Mission (DLM) med til at støtte de missionærer, som er udsendt af DLM. Foreningen har missionærer i Peru, Cambodja, Etiopien og Tanzania. Se mere på DLM’s hjemmeside. DLM udgiver også bladet “KONTAKT”, som udsendes 8 gange om året og indeholder nyheder fra det internationale missionsarbejde samt breve fra missionærer. Bladet kan bestilles her!

Aroskirkens nærkontakt-missionærer breve, blogs mv. kan læses via linket på forsiden af hjemmesiden.

Kent og Christina Andersen, Cambodja

Kent og Christina, som er henholdsvis teolog og lærer, rejste til Cambodja i 2014 og arbejder med bibelskoleundervisning, forbøn mv. De har børnene Asger, Carola, Magnus og Elias.   familienanderseniphnompenh@gmail.com

Signe og Brian Bjørn Nielsen, Tanzania

Signe og Brian har siden 2016 boet og arbejdet på bibelskolen i Kiabakari ved Viktoriasøen. De har børnene Silas, Alma og Tabitha. signehansen84@hotmail.com og brian_b_nielsen@hotmail.com

Lisbeth Reuss-Schmidt, Cambodja

Lisbeth kom til Cambodja i 2016 og har arbejdet med forskellige opgaver. Hun slutter sin tjeneste i Cambodja sidst på året 2018. lisbethreuss@gmail.com

Lene og Ole Malmgaard, Tanzania

Ole er leder af Soma Biblia i Tanzania og Lene arbejder på den international skole Hopac i Dar es Salaam.

olemalmgaard@gmail.com og lomalmgaard@hotmail.com