Venskabsmiddag er et sted, hvor nydanskere kan møde kristne danskere i et fælleskab, hvor vi spiser, leger, synger og hygger os sammen. Intentionen er at være med til at danne venskaber på tværs af grænser – menneskelige og kulturelle.

Det er et åbent fællesskab, hvor alle er velkomne. Der bliver fortalt lidt fra Bibelen hver gang. Børn er også meget velkomne – og vi prøver at lave en aktivitet for børn hver gang.

Venskabsmiddagene foregår i samarbejde med Århus LM, Århus LMU, Aroskirken og Aros LMU. Vi mødes ca. 1 gang pr. måned i LM-huset, og som regel er det fredag aften fra kl. 17.30 til ca. 20.45. De konkrete datoer kan ses under punktet ‘Program’ her ovenfor.

Kontaktpersoner er Ragnhild Krabbe fra Aroskirken (ragnhild.krabbe@gmail.com / 20 62 99 20) og Gravers Bøge Madsen fra Århus LM (graversb@stofanet.dk  / 26 21 26 71).