Se programmet her!

Herunder følger de fire bibeltimer fra Aroskirkens menighedslejr 29.4 – 5.1 2016. Som introduktion til timerne skrev Peter Olsen: “Femte Mosebog er Moses’ testamente. Han genfortæller udvandringen fra Egypten og de 40 år i ørkenen, og han repeterer hele Guds lov – dog i forkortet form. På det grundlag formaner han Israel til ikke at glemme Guds nåde mod et ulydigt folk, og han lover, at Herren aldrig vi lade dem i stikken.”

• Første bibeltime over 5. Mosebog kap. 6 (“Du skal elske Herren”)
  • Anden bibeltime over 5. Mosebog kap.  8 (“Tag dig i agt”)
  • Tredje bibeltime over 5. Mosebog kap. 9 (“Det skyldes ikke din retfærdighed”)
  • Fjerde Bibeltime over 5. Mosebog kap. 31 (“Vær modig og stærk”)

Linket til de samlede fire bibeltimer er her! Vær opmærksom på, at ved tredje time skal man lytte ca. et minut, inden der kommer lyd.

Under bibeltimerne blev vi klar over, at de bestemt ikke ‘kun’ omhandlede Israels folk i ørkenen. Bibeltimerne viste os klart, at Herren gennem denne bog taler stærkt og aktuelt lige ind i vores aktuelle 2016-situation.

En stærk opfordring til at lytte til dem (igen)!

Flemming Hansen d. 2. maj 2016

Comments are closed.