Pendlermission 2016 – Kiabakari, Tanzania

(Læs også Kiabakari-bloggen 2013/2014 og Ulanga-bloggen 2014/2015!)

v/Flemming Hansen

Fredag d. 19. august

Pendlerturen 2016 går til Mara stift i Nordtanzania. Aftalen mellem Mara stift i Tanzania, Luthersk Mission og Aroskirken er, at jeg den 7. september tager til Tanzania, for at arbejde frem til slutningen af oktober måned som underviser på menighedskurser i stiftet. Kurserne holdes i tæt samarbejde med Soma Biblia i Tanzania, som samtidig holder et bogfremstød i disse menigheder.

I praksis skal der afholdes kurser af ca. 4 døgns varighed i en 5-6 menigheder . En menighed i Tanzania består udover selve hovedmenigheden, hvor præsten bor, også af en 5-8 mindre anneksmenigheder, som ledes af en evangelist. Hver menighed har fået lov at stille med 50 mennesker. Jeg skal undervise ca. 18 timer om ugen + det løse. Det vil sige, jeg bor, spiser og arbejder lokalt fra mandag til fredag og får så lov at komme tilbage til Kiabakari Bibelskole i weekenden.

Jeg skal have timer og emner ud fra 1 Mos 1-3 og Galaterbrevet, samt have en del timer med overskriften “Kristen tro og liv”.

Undervejs skal jeg også medvirke på forskellig måde på DLM’s årlige missionær-konference for Tanzania, der i år afholdes i dette stift.