Aroskirkens økonomi

Aroskirken drives udelukkende af frivillige gaver og den beskedne indtægt, som medlemskontingentet giver. Derfor er vi enhver taknemmelig, som vil støtte kirkens arbejde, og vi beder om, at vi må bruge pengene på den måde, som Gud gerne ser. De største poster på budgettet er præstens løn og huslejen i LM-huset. Men der bruges bl.a. også noget til afdelingen for Østjylland og til vo­res børne- og juniorarbejde.

Du kan støtte Aroskirken på flere måder:

• Ved at støtte via medlemskab
  • Ved at give til indsamlingerne ved gudstjenesterne
  • Ved at overføre penge til Aroskirkens konto: 5074 – 1223197
  • Ved at tegne gavebrev eller oprette fastgiverordning.

Skattefradrag

Alle gaver er fradragsberettigede, hvis man ønsker, at de indberettes til Skat. Du kan højst få fra­drag for 15.200 kr. i 2016. Du får automatisk dit fradrag, hvis du har givet kassereren dit cpr-num­mer. Der er ingen bagatelgrænse. Hvis man har et gavebrev, kan det fulde beløb fratrækkes, jf. den vej­ledning, som man kan finde på www.skat.dk. Hvis man har brug for yderligere information kan man kontakte kassereren.

Gavebrev

Et gavebrev er en aftale, hvor du forpligter dig til at give et beløb til Luthersk Missions arbejde – og her kan man så selv bestemme, om det skal gå til Aroskirken eller til andre opgaver i LM.

Det kan enten være:

• et fast beløb
  • en procentdel af din lønindkomst eller
  • en procentdel af din skattepligtige indkomst

Et gavebrev kan være på op til 15 procent af din bruttoindkomst – dog altid op til 15.000 kr. årligt, jf. ligningsloven paragraf 12, stk. 3. Se evt. her.

En gavebrevsaftale indgås skriftligt mellem dig og Luthersk Mission og gælder som minimum for 10 år.

Kasserer

Kontakt Aroskirkens kasserer Hanne Iversen på  mobil 2237 7417 eller på mail til Hanne Iversen, hvis du vil vide mere om gavebrev eller andre muligheder for at støtte Aroskirken.