• khe1965

Fysisk gudstjeneste d. 9/5

På søndag, d. 9/5 kl 10.30, samles vi igen til en fysisk gudstjeneste i Aroskirken. Det er mig, Kristoffer, der prædiker over Ef. 4,7-16 med overskriften "Åndeligt samfundsind".

Vi vil på søndag benytte både salen og 1. sal. Vi gør det således, at man på tilmeldingen kan gøre brug af kategorien "Voksne" og "Børn", hvor den første kategori på 50 pladser gælder for salen, mens de 15 "børnepladser" er til 1. salen. Hvis man altså ønsker at sidde ovenpå (fx som børnefamilie eller alle andre, når salens pladser er blevet taget), så skal man tilmelde sig som barn - både voksne og børn. Med andre ord har man hjemmefra valgt, om man vil sidde nede eller oppe ved at tilmelde sig som enten barn eller voksne.

Tilmeldingen sker via følgende link (https://www.aroskirken.dk/tilmelding-til-gudstjeneste)

Se med online

Hvis man af sundhedsmæssige eller andre årsager ikke ønsker/kan deltage, bliver det muligt at følge med hjemmefra via Zoom. Streamet afsluttes lidt før tid, når vi skal til at fejre nadver til gudstjenesten.

Vi starter som sædvanligt kl 10.30, hvorfor det er vigtigt, at I er online til tiden.

I kan koble op på gudstjenesten via dette link (https://us02web.zoom.us/j/84054583219?pwd=Y01HNllQYUl4VnVoelpaYjByWG9Pdz09), eller ved i Zoom at tilslutte jer møde ID 840 5458 3219 med koden Joh316.

Online landsmøde d. 2 maj - (obs: ingen gudstjeneste)

Husk, at der først er gudstjeneste d. 9. Maj i Aroskirken, da vi i morgen følger LM’s landsmøde online. Se invitationen nedenfor: Kære venner! Vi glæder os til vores online landsmøde søndag den 2. ma

Dato for lejr i 2021 Musiklejren 2021 er i uge 29. Tilmeldingen åbner den 1. februar. Sted LME – Løgumkloster Efterskole Aldersgruppe For dig der er fyldt 11 år og endnu ikke blevet 20 år Indhold Hvad