• khe1965

Fysisk(!) gudstjeneste d.25/4


Halleluja! På søndag, 25/4 kl 10.30, samles vi igen til en fysisk gudstjeneste i Aroskirken. Efter kirkeministeret har udsendt nye retningslinjer, er det igen muligt for os at mødes i LM-huset til gudstjeneste. Vi må synge sammen, der er ikke længere en tidsramme på 30 minutter, og der kræves nu kun 2kvm pr. person, hvis vi for det meste sidder ned.

Derfor har vi åbnet en tilmelding til gudstjenesten for 55 personer inklusiv medvirkende.* Tilmeld dig her: https://www.aroskirken.dk/tilmelding-til-gudstjeneste

Se med online

Hvis man af sundhedsmæssige (eller andre) årsager ikke ønsker/kan deltage, bliver det muligt at følge med hjemmefra via Zoom. Streamet afsluttes lidt før tid, når vi skal til at fejre nadver til gudstjenesten.

Vi starter som sædvanligt kl 10.30, hvorfor det er vigtigt, at I er online til tiden. Det er ikke på samme måde ligetil at se gudstjenesten efterfølgende.

I kan koble op på gudstjenesten via dette link (https://us02web.zoom.us/j/84054583219?pwd=Y01HNllQYUl4VnVoelpaYjByWG9Pdz09), eller ved i Zoom at tilslutte jer møde ID 840 5458 3219 med koden Joh316.

*Reelt set må vi være ca. 70 i salen og 20+ på 1. sal, men vores erfaring fra efteråret viser, det ikke er muligt at få så mange ind i salen. Og da vi gerne vil starte lidt forsigtigt ud, gør vi ikke brug af 1.sal nu på søndag.


10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Online landsmøde d. 2 maj - (obs: ingen gudstjeneste)

Husk, at der først er gudstjeneste d. 9. Maj i Aroskirken, da vi i morgen følger LM’s landsmøde online. Se invitationen nedenfor: Kære venner! Vi glæder os til vores online landsmøde søndag den 2. ma

Online Gudstjeneste d. 7/3 på Zoom

Igen på søndag, d. 7/3, vil vi streame Aroskirkens gudstjeneste. Det foregår på Zoom, hvilket giver mulighed for at have lidt socialt fællesskab og live interaktion omkring gudstjenesten. Tænk meget g