Online bibellørdag med Peter Olsen

Lørdag d. 13. februar kl. 13.00


Tema: Majestæt og Herlighed


Kolossenserbrevet og Efeserbrevet skiller sig ud i forhold til Paulus’ øvrige breve. Vægten ligger på Kristi evige majestæt og på menighedens nuværende herlighed. Paulus fremstiller emnerne på en højstemt måde, der har inspireret til både sange og liturgi. Samtidig prædiker Paulus sjælesørgerisk for sine anfægtede venner.


Program

13.00: Velkomst og kort indledning med bøn

13:05: 1. bibeltime: Kol 1,12-23 Kristi evige majestæt

13.45: Pause

14.00: 2. bibeltime: Kol 3,1-17 Tro og gerning

14.45: Pause

15.00: 3. time: Spørgsmål og svar*

15.30/45 Afslutning og bøn


*Under hele dagen vil der være mulighed for at skrive SMS’er med spørgsmål til Peter. Dem vil han forsøge at besvare i den tredje og sidste time. Spørgsmålene kan stille på tlf. nr. 28933389.


Om Peter Olsen

Peter Olsen er ansat bibelundervier af LM Sønderjylland-Fyn og ekstern Lektor på Dansk Bibel Institut. Han har bl.a. Kolossenserbrevet som et af hans særlige fokusområder.


Hvordan ser jeg med?

Bibellørdagen bliver streamet på Youtube. Se ved at klikke på dette link.

12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Online landsmøde d. 2 maj - (obs: ingen gudstjeneste)

Husk, at der først er gudstjeneste d. 9. Maj i Aroskirken, da vi i morgen følger LM’s landsmøde online. Se invitationen nedenfor: Kære venner! Vi glæder os til vores online landsmøde søndag den 2. ma

Særtilbud på ’Budskabet’

Der er mange begrænsninger for tiden. Men det åbner også nye muligheder. Man kan læse et blad på rigtigt papir, som man henter i en fysisk postkasse fem gange om året. Det drejer sig om magasinet Buds