• khe1965

Online Gudstjeneste d. 7/3 på Zoom

Igen på søndag, d. 7/3, vil vi streame Aroskirkens gudstjeneste. Det foregår på Zoom, hvilket giver mulighed for at have lidt socialt fællesskab og live interaktion omkring gudstjenesten. Tænk meget gerne over, om Gud lægger dig noget på sinde, du kan dele med menigheden til "ordet frit". Tænd også gerne frimodigt for jeres kamera og mikrofon før og efter gudstjenesten, så I kan få noget "digitalt kirkekaffe".

Det er mig, Kristoffer Enevoldsen, der prædiker over Ef. 3,1-13.

Vi starter som sædvanligt kl 10.30, hvorfor det er vigtigt, at I er online til tiden. Det er ikke på samme måde ligetil at se gudstjenesten efterfølgende.

I kan koble op på gudstjenesten via dette link, eller ved i Zoom at tilslutte jer møde ID 840 5458 3219 med koden Joh316.

Dato for lejr i 2021 Musiklejren 2021 er i uge 29. Tilmeldingen åbner den 1. februar. Sted LME – Løgumkloster Efterskole Aldersgruppe For dig der er fyldt 11 år og endnu ikke blevet 20 år Indhold Hvad