Online landsmøde d. 2 maj - (obs: ingen gudstjeneste)

Husk, at der først er gudstjeneste d. 9. Maj i Aroskirken, da vi i morgen følger LM’s landsmøde online. Se invitationen nedenfor: Kære venner!

Vi glæder os til vores online landsmøde søndag den 2. maj kl. 10.30. Vi har forberedt et afvekslende program for hele familien på cirka to timer med prædiken ved Lars Jensen, sang og musik med bandet Hjemvendt, indslag for børn ved Janne og Turner og videoklip fra LM’s arbejde i ind- og udland.

De seneste lempelser i coronarestriktionerne betyder, at vi nu kan samles lokalt igen til gudstjenester og religiøse handlinger. Det har imidlertid ikke været muligt for os at få et klart svar fra myndighederne på, om vores landsmødestreaming falder ind under disse betegnelser. Derfor er vores opfordring, som vi skrev i sidste uge, at den lokale landsmødefest rykker ud i hjemmene.

Vi opfordrer til, at man gør det til en fest i stuen og gerne inviterer andre – især ældre, som måske har det svært med teknikken og dem, der ikke har en familie omkring sig. Det er også en mulighed at samles med bibelkredsen og på den måde være til landsmøde sammen. Livestreamingen begynder den 2. maj kl. 10.20, så der er ti minutter til at sikre sig, at teknikken virker. Det er også muligt at se transmissionen senere på dagen eller på et hvilket som helt andet tidspunkt, hvis det ikke er muligt at samles søndag formiddag. Landsmøde kan følges via følgende links på enten YouTube (hvor YouTube generelt giver den bedste streaming) eller Facebook. YouTube: https://youtu.be/ipUxsNjj1_Q

Facebook: https://www.facebook.com/events/711985226023373

Linkene kan også findes på www.dlm.dk

eller på LM’s facebook-side. Der er et opgaveark til børnene, der bliver orienteret mere om under udsendelsen, og som kan printes på forhånd. Det kan hentes her: https://www.dlm.dk/sites/default/files/LM2021/2021%20Landsm%C3%B8de_opgaveark.pdf

Vi glæder os til at holde landsmøde med jer! De bedste hilsner Rolf W. Jørgensen og Birger Reuss S.

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Ingen tilmelding til gudstjeneste

Vi er nu ikke længere underlagt restriktioner fra myndighederne, og det er derfor ikke nødvendigt med tilmelding til gudstjeneste. Man kan derfor frimodigt komme kl 10.30 hver søndag.