• khe1965

Påskens gudstjenester i Aroskirken

Skærtorsdag

I år bliver der selvfølgeligt intet påskemåltid skærtorsdag, sådan som der sædvanligvis har været i Aroskirken. Vi vil dog gerne opmuntre jer til at gøre det i familierne eller i små grupper derhjemme. I kan finde Aroskirkens vejledning for påskemåltidet her (https://drive

.google.com/file/d/1iIk-RqipMTNft9Oj65fxrvQcrsJ7ncpH/view?fbclid=IwAR3mTKBpsmy2ZYmaKwleZY5hyEsYNdm8cQAfAKZi3VPAVnVO3w3urmdSr9g). Har I spørgsmål til hvordan mm., så kan I kontakte Søren Stidsen (stidsens@gmail.com eller 50 74 50 65).

Langfredag

Langfredag inviterer vi til en gudstjeneste kl 10.30 i LM-huset. Her vil Søren Stidsen over ca. 30 minutter lede os til at blive stille for de begivenheder, der skete denne dag. Vi vil til denne fejring afsætte tid til at fejre nadver sammen.

Kun første del af samlingen bliver tilgængeligt online via linket nedenfor, da forbindelsen skæres inden der fejres nadver blandt de fremmødte.

Påskedag

Påskedag afholder vi to gudstjenester hhv. kl 10.30 og 11.30 i LM-huset, hvor jeg, Kristoffer, prædiker. Imellem de to gudstjenester mødes vi på LM-husets parkeringsplads ca. kl. 11.10, hvor deltagerne fra begge samlinger mødes for at synge påskesalmer. Derfor må I, der skal deltage i den anden samling, og som gerne vil synge med, meget gerne møde frem i god tid og vente på parkeringspladsen. Vi må mødes op til 50 person til gudstjenester udendøres, så det bliver ikke noget problem.

Kun den første samling kl 10.30 er tilgængelig online.

Tilmelding

OBS: Vi har oprettet en yderligere gudstjeneste til kl 11.30, og jeg vil personligt kontakte nogle af jer, der har tilmeldt jer første gudstjeneste, for at få jer til at skifte.

Hvis I endnu ikke har tilmeldt jer, vil I venligst tilmelde jer en af de to hurtigst muligt? Denne gang er der et loft over antallet af deltagere til den enkelte gudstjeneste, så I må meget gerne forsøge at fordele jer på de to samlinger.

Tilmelding til langfredaggudstjenesten og de to gudstjenester påskedag sker via dette link (https://www.aroskirken.dk/tilmelding-til-gudstjeneste).

Online

Første del af gudstjenesten langfredag og hele den første gudstjeneste påskedag bliver tilgængelige online via Zoom. I kan koble op på gudstjenesterne via dette link (https://us02web.zoom.us/j/84054583219?pwd=Y01HNllQYUl4VnVoelpaYjByWG9Pdz09), eller ved i Zoom at tilslutte jer møde ID 840 5458 3219 med koden Joh316.

Online Gudstjeneste d. 7/3 på Zoom

Igen på søndag, d. 7/3, vil vi streame Aroskirkens gudstjeneste. Det foregår på Zoom, hvilket giver mulighed for at have lidt socialt fællesskab og live interaktion omkring gudstjenesten. Tænk meget g

Dato for lejr i 2021 Musiklejren 2021 er i uge 29. Tilmeldingen åbner den 1. februar. Sted LME – Løgumkloster Efterskole Aldersgruppe For dig der er fyldt 11 år og endnu ikke blevet 20 år Indhold Hvad