Dato for lejr i 2021 Musiklejren 2021 er i uge 29. Tilmeldingen åbner den 1. februar.

Sted LME – Løgumkloster Efterskole

Aldersgruppe For dig der er fyldt 11 år og endnu ikke blevet 20 år

Indhold Hvad hvis jeg fortæller dig, at det er muligt, at bruge en hel uge på at spille musik, synge eller lave drama? Og hvad hvis jeg fortæller, at du kan gøre det sammen med en masse unge, der også synes, at det lyder for fedt? Musiklejr er for dig, der skal i 5.klasse efter sommerferien og endnu ikke er blevet 20, og som har lyst til at dyrke musik på fuldt skrald i en hel uge. Uanset om du er begynder på dit instrument eller om du har spillet i mange år, har musiklejren en flok kompetente ledere, der vil give udfordringer, som passer til dig. Du får lov til at bruge det, du kan, sammen med andre. På musiklejr stiler vi efter et højt niveau, og vi knokler løs i ugen for at nå i mål til en stor koncert den sidste dag – men vi går også op i, at have det alt for hyggeligt samtidig med. Så vi har proppet ugen med skøre indslag og crazy ledere, der gør alt for, at det bliver den sjoveste lejr nogensinde – hvert år.

Workshop og andet indhold Blandt de tilbud vi har, er der: Gospelkor, rytmisk sammenspil, klassisk sammenspil, solosang, drama og blæsergruppe. Selvfølgelig foregår der også mange andre og mere almindelige lejraktiviteter f.eks. lejrbål, sport, løb, hygge, festaften, bibeltimer og andagter m.m., alt sammen ledet af kompetente unge ledere heriblandt musikere, teologistuderende og musiklærere. Du skal bl.a. deltage i to daglige workshops, én om formiddagen og én anden om eftermiddagen. Hver workshop arbejder med forskellige udtryksformer. Ved afslutningskoncerten fredag aften vil de fleste hold optræde med mindst ét nummer fra ugens øvelser.

Aldersinddeling Til bibeltimer og aftenarrangementer er deltagerne fordelt i disse 3 grupper: Betweens, der skal i 5. eller 6. klasse efter sommerferien Teens, der skal i 7., 8. eller 9. klasse efter sommerferien Seniorer, der skal i 10. eller andet efter sommerferien

Læse mere

Online Gudstjeneste d. 7/3 på Zoom

Igen på søndag, d. 7/3, vil vi streame Aroskirkens gudstjeneste. Det foregår på Zoom, hvilket giver mulighed for at have lidt socialt fællesskab og live interaktion omkring gudstjenesten. Tænk meget g