• khe1965

D. 27/1 har vi fællesmøde med Aros LMU. Det er Emil Kjær Brande, der skal tale. Emil og Kristoffer Enevoldsen har fordelt fællesmøderne imellem sig i dette forår, hvor vi skal dykke ned seks forskellige steder i Israels kongers historie. Målet er både at blive klogere på Israels historie og at se, at der er meget vi kan spejle os i og tage ved lære af den dag i dag.

Mødet foregår på Zoom: Møde ID: 840 5458 3219 med password: Joh316 eller man kan deltage via følgende link: https://us02web.zoom.us/j/ 84054583219?pwd= Y01HNllQYUl4VnVoelpaYjByWG9Pdz09

1 visning0 kommentarer
  • khe1965

Kristian Andersen (LM's familiekonsulent) lige sendt følgende tilbud, som I kan læse meget mere om i den vedhæftede PDF:

"Så er chancen der for at give parforholdet nogle rigtig gode vitaminer! Mange ting er aflyst og lukket ned. Det betyder at mange af os har mere tid derhjemme om aftenen. Derfor er Indre Missions (IM) og Luthersk Missions (LM) familiearbejde gået sammen om at invitere alle interesserede par til 7 online kursusaftener på 7 onsdage i februar og marts 2021."

Online ægteskabskursus i februar og mart
.
Download • 61KB

1 visning0 kommentarer

Opdateret: 21. dec. 2020

Kære alle,

Vi har arbejdet lidt på en ny hjemmeside, og er glade for at kunne præsentere jer for resultatet. Vi håber I kan lide det ny design, og I er meget velkomne til at bringe os feedback.

Mvh Morten