• khe1965

Skærtorsdag

I år bliver der selvfølgeligt intet påskemåltid skærtorsdag, sådan som der sædvanligvis har været i Aroskirken. Vi vil dog gerne opmuntre jer til at gøre det i familierne eller i små grupper derhjemme. I kan finde Aroskirkens vejledning for påskemåltidet her (https://drive

.google.com/file/d/1iIk-RqipMTNft9Oj65fxrvQcrsJ7ncpH/view?fbclid=IwAR3mTKBpsmy2ZYmaKwleZY5hyEsYNdm8cQAfAKZi3VPAVnVO3w3urmdSr9g). Har I spørgsmål til hvordan mm., så kan I kontakte Søren Stidsen (stidsens@gmail.com eller 50 74 50 65).

Langfredag

Langfredag inviterer vi til en gudstjeneste kl 10.30 i LM-huset. Her vil Søren Stidsen over ca. 30 minutter lede os til at blive stille for de begivenheder, der skete denne dag. Vi vil til denne fejring afsætte tid til at fejre nadver sammen.

Kun første del af samlingen bliver tilgængeligt online via linket nedenfor, da forbindelsen skæres inden der fejres nadver blandt de fremmødte.

Påskedag

Påskedag afholder vi to gudstjenester hhv. kl 10.30 og 11.30 i LM-huset, hvor jeg, Kristoffer, prædiker. Imellem de to gudstjenester mødes vi på LM-husets parkeringsplads ca. kl. 11.10, hvor deltagerne fra begge samlinger mødes for at synge påskesalmer. Derfor må I, der skal deltage i den anden samling, og som gerne vil synge med, meget gerne møde frem i god tid og vente på parkeringspladsen. Vi må mødes op til 50 person til gudstjenester udendøres, så det bliver ikke noget problem.

Kun den første samling kl 10.30 er tilgængelig online.

Tilmelding

OBS: Vi har oprettet en yderligere gudstjeneste til kl 11.30, og jeg vil personligt kontakte nogle af jer, der har tilmeldt jer første gudstjeneste, for at få jer til at skifte.

Hvis I endnu ikke har tilmeldt jer, vil I venligst tilmelde jer en af de to hurtigst muligt? Denne gang er der et loft over antallet af deltagere til den enkelte gudstjeneste, så I må meget gerne forsøge at fordele jer på de to samlinger.

Tilmelding til langfredaggudstjenesten og de to gudstjenester påskedag sker via dette link (https://www.aroskirken.dk/tilmelding-til-gudstjeneste).

Online

Første del af gudstjenesten langfredag og hele den første gudstjeneste påskedag bliver tilgængelige online via Zoom. I kan koble op på gudstjenesterne via dette link (https://us02web.zoom.us/j/84054583219?pwd=Y01HNllQYUl4VnVoelpaYjByWG9Pdz09), eller ved i Zoom at tilslutte jer møde ID 840 5458 3219 med koden Joh316.

• khe1965

Igen på søndag, d. 7/3, vil vi streame Aroskirkens gudstjeneste. Det foregår på Zoom, hvilket giver mulighed for at have lidt socialt fællesskab og live interaktion omkring gudstjenesten. Tænk meget gerne over, om Gud lægger dig noget på sinde, du kan dele med menigheden til "ordet frit". Tænd også gerne frimodigt for jeres kamera og mikrofon før og efter gudstjenesten, så I kan få noget "digitalt kirkekaffe".

Det er mig, Kristoffer Enevoldsen, der prædiker over Ef. 3,1-13.

Vi starter som sædvanligt kl 10.30, hvorfor det er vigtigt, at I er online til tiden. Det er ikke på samme måde ligetil at se gudstjenesten efterfølgende.

I kan koble op på gudstjenesten via dette link, eller ved i Zoom at tilslutte jer møde ID 840 5458 3219 med koden Joh316.

Der er mange begrænsninger for tiden. Men det åbner også nye muligheder. Man kan læse et blad på rigtigt papir, som man henter i en fysisk postkasse fem gange om året.

Det drejer sig om magasinet Budskabet, der hjælper med fordybelse og refleksion over troen hele året.

Vi har lige nu et særtilbud til dem, der ikke allerede er abonnent: 50 kr. for resten af året.

Derefter er der alm. abonnementspriser: 330 kr. (190 for unge under 30).

Du kan straks bestille abonnement via budskabet.dk eller direkte på kortlink.dk/24wun – benyt rabatkoden: corona50

Du kan bl.a. glæde dig til flg. temaer det næste år:

• Nåden i Guds hjerte

• Der er jo så mange meninger …!

• Dommedagsstemning

• Nærmission

• Tro og forkyndelse i en ny tid

Benyt coronatiden til at give dig selv et abonnement på Budskabet.